TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

lördag 15 augusti 2009

Fler Barbiekläder som jag stickat


Dessa kläder har jag också stickat utifrån mönster som jag hittat på www.stickatillbarbie.se. Klänningen med ludd är mönster 337. Den ljuslila klänningen vet jag inte vilket mönster det är. När jag stickade den var jag fortfarande ganska "grön", så jag insåg inte att det garn jag använde skulle innebära en alldeles åt skogen för stor klänning. Även hatten (mönster A28) blev för stor, därför flätade jag ett band, så det blev en liten touch av "Lilla huset på prärien". Väskan är mönster A9.

Bikinimönstret gillade jag skarpt. Det här är den andra bikinin jag stickat (mönster 536). Den går snabbt att göra och ser himla "snitsig" ut. Strumporna har jag vidareutvecklat från ett strumpmönster (förlängt och luddat till). Jag vet inte om kombinationen av höga luddstrumpor och bikini är den bästa i ett barnrum, men men...
Den här klänningen är jag riktigt nöjd med men den tog tyvärr ganska lång tid att sticka (mönster 79).

Denna klänning har jag delvis improviserat. Grunden är klänningsmönster 337 men jag har kortat den betydligt och lagt i lite färgränder. Klädesutstyrseln blev en present till en av min dotters kompisar.

1 kommentar:

  1. HERREGUD sandra fy fasiken va duktig du är. Julia önskar sig MASSA kläder!!!!!

    SvaraRadera