TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

tisdag 22 mars 2011

Kommentarer till inläggen

Jag satt och surfade runt på mitt Blogger-konto och då insåg jag att jag missat flera kommentarer som lämnats på min blogg. När inläggen blir många blir det svårt att hålla koll på vad som sägs. Jag har därför från och med nu ändrat mina inställningar så att jag får bättre koll på lämnade kommentarer.

Till alla er som ställt frågor och som inte fått något svar från mig: jag har inte på något sätt dissat er, utan endast missat att ni undrat något.

Jag har sedan, med ett leende på läpparna, läst igenom alla kommentarer från den första till den sista. Jag blir varm i hjärtat av alla fina och snälla kommentarer som lämnats på bloggen. Tack till er alla!

Jag hittade även en otroligt fyndig kommentar som kärnfullt och koncist gav mig konstruktiv kritik. Det var "anonym" som skrivit - Dålig blogg! =)

Nej, skämt åsido, alla ni som har lämnat kommentarer: ni är numera lästa och uppskattade av mig! Ett hett tips: Om man någon gång känner sig lite nere är det en otroligt skön ego-boost att läsa igenom de kommentarer som man har fått av läsarna på sin blogg. Jag känner i alla fall att jag blivit varm inifrån och ut.

EN STOR CYBERKRAM TILL ER ALLA!!!

4 kommentarer:

 1. Fick äntligen din beställda bok i dag. Vilka grejer! Och vackra bilder. Det lär bli mycket virkat framöver :)
  //Karolina

  SvaraRadera
 2. Hej Karolina,
  Vad glad jag blir att du gillade den!
  Kram, Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag har precis köpt boken Virka sött, jag kan bara säga att den är underbar. Allt är så fint, jag kommer nog att virka varje bakverk och bär och godis, ja allt som finns att göra. Det är svårt att veta vad man ska börja med. Den är toppen, det är så roligt att virka såna här saker. När man tittar igenom boken blir man verkligen inspirerad.

  SvaraRadera
 4. Hej Sandra!
  I fredags kom din bok och lyckan är total :)
  TACK!
  Men... nu har jag kört fast på ett ställe och jag vet verkligen inte hur jag ska komma loss :)
  Finns det någon mail man kan maila dig på för att försöka få hjälp att förstå vad det är jag inte förstå :)

  Kram å tack för en underbar bok!!!

  min mail är malin.augustsson@gmail.com

  SvaraRadera