TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

tisdag 3 april 2012

Åter på banan!

Det har gått över fem månader sedan jag höll i en virknål och tittade på ett garnnystan och ännu längre sedan jag skrev något konstruktivt på denna sida. Nu ska det dock bli ändring på det! Jag har flera mönster som jag länge tänkt att jag ska dela med mig av och nu är det baske mig hög tid att börja göra det!

En av anledningarna till att jag inte virkat på länge, är att jag i stort sett sovit hela tiden då jag inte varit på jobbet. Jag har nämligen, för tredje gången, en liten "rackare" i magen. I sommar kommer således vår familj bli en människa större. De är små när de ligger i magen men ack vad duktiga de är på att suga musten ur en! ;-)

Det första mönstret som jag kommer att bjuda på, är en liten mjukisnalle som min dotter döpt till Nalli. Hon har en ljusturkos liten Nalli men den har tyvärr varit borta i flera veckor. När hon i helgen hittade igen den i sin utklädningslåda, var lyckan total!

Mönstret kommer i nästa inlägg.

6 kommentarer:

  1. Grattis till tillökningen! Det ska bli roligt att få se dina alster. Så härligt att dottern hittade nallen! Lyck till med allt!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Blir kul att återigen få läsa din blogg =)

    SvaraRadera
  3. Grattis! Välkommen tillbaka till bloggen! Jag har saknat dig.

    SvaraRadera