TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

tisdag 19 april 2011

Nytt, lägre pris är nu registrerat på nätet...

Priset på min bok är nu sänkt på CDON, Bokus och Adlibris till mer rimliga nivåer =)

9 kommentarer:

 1. Hej! Tänkte bara kolla om du vet varför det tar sån tid att få hem sin bok från VUlkan? Jag har väntat 5v nu på den dyraste av dem. mailat dem varför det dröjer men inte fått nå svar.. :( Tack för en jätte bra sida o bok hoppas jag =)!

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt illa! Leveransen borde ha skett för åtminstone två veckor sen, tycker jag. Jag ska maila dem och se om jag får något svar. Jag tycker inte det är acceptabelt att man dröjer så med leveranser till sina kunder.

  SvaraRadera
 3. Fick hem min bok idag och beställde i helgen så jag är väldigt nöjd med det men även med boken så härlig och så fina bilder, längtar tills jag kan sätta virknålen i händerna och börja skapa.

  Min man som är svårimponerad främst då det gäller detta virkande jag håller på med har önskat sig en grodbakelse :)

  SvaraRadera
 4. Tack för härlig inspiration. Ska öppna café o i min "lekhörna" vill jag ha virkade bakelser o ett "minicafé" till barnen. Ska nu leta upp någon virksugen som kan roa sej med dina underbara mönster. TACK!! Du har helt klart förgyllt min dag <3 Återkommer med foto när jag kommit igång. Mvh Mona

  SvaraRadera
 5. Hej! Nu skrivr jag här igen... Jag har fortfarande inte fått något svar från Vulkan. Inte din uppgift att reda ut mitt trassel men jag blir så himla ledsen o besviken. Här går man o väntar o väntar på sin bok som man fått bet 400kr för med frakt.. å så kommer den inte. Ville maila dig men hittade ingen adress.. Är min nästa anhalt att polisanmäla dem? Känns så himla trist! Hör gärna av dig till :tess_havre@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej Tess, Jag har mailat vulkan och fått svar från dem. Jag klipper in mitt brev och svaret här nedan. Jag hoppas verkligen att du får din bok snart!

  Med vänliga hälsningar, Sandra

  "Hej,

  Jag har fått uppgiften av en av mina bloggföljare att leveranstiden på just hennes exemplar av Virka sött! nu är uppe i FEM veckor. Naturligtvis förstår jag att Vulkan prioriterar att trycka böcker som beställs i flera exemplar men fem veckor anser åtminstone jag är en orimligt lång väntetid för en bok. Vidare uttryckte hon en viss uppgivenhet i hennes kommentar till mig. Hon har, enligt henne själv, försökt få svar på frågan varför boken dröjer men inte hört något från er. Jag lovade henne att jag skulle försöka förmedla hennes uppgivenhet och irritation. Jag hoppas att hon får sin bok snart, för missnöjda kunder drabbar både er och mig.

  hälsningar, Sandra"

  "Hej Sandra.
  Jag tror att det är en hårdbok som din bloggföljare har beställt.
  Och de måste vi göra om nytt omslag för(För de är i annat format.). Och sedan tar längre tid att trycka dem.
  Men vi har skickat den till tryck redan, så vi kan skicka den strax. (förutsatt att det är hårdbok som hon beställt)
  Tack för att du uppmärksammat detta

  Med vänlig hälsning Patrik, Vulkan kundtjänst"

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag undrar hur du ställer dig till att man, i liten skala, virkar enligt dina mönster och säljer? Är det skillnad på gratismönstrena på din sida och om man köper boken?

  SvaraRadera
 8. Hej
  igår fick jag hem din bok. otrolig härlig och jag vill börja med alla projekt på en gång, dock var bild kvaliten väldigt dålig. Bleka matta bilder, det var lite tråkigt. Om du funderar på att göra en ny bok så spar inte in på bilderna, de är ju lika viktiga som själva mönstret.
  hälsn Cissi

  SvaraRadera
 9. Hej! Titta in på min blogg så ser du vad jag har gjort av ett av dina mönster =) Tänkte göra samma sak med en kiwi också.

  Jättefin bok för övrigt!

  SvaraRadera