TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

måndag 21 februari 2011

Finbesök och trevlig post!

I förra veckan ringde en reporter från PT (Piteå-tidningen) upp och undrade om de fick komma och göra ett reportage hemma hos oss. De hade uppmärksammat min blogg och tyckte det verkade roligt med mina virkade alster.

Idag var så den stora dagen då en journalist och en fotograf kom hem för att prata virkning! Oj vad roligt (och lite nervöst) det var att få stå i centrum! Alma och Sebbe njöt även de av uppmärksamheten och lekte glatt med den virkade maten. Det blixtrade friskt under hela besöket och allt jag gjort hivades upp på köksbordet för allmän beskådan. Jag ser verkligen fram emot att se hur det slutliga reportaget och bilderna blir.

Men det är inte slut där. Med en otroligt perfekt tajming dök ett efterlängtat brev upp i posten just innan tidningsmänniskorna anlände och det var min beställda bok. Jag måste säga att resultatet blev bättre än jag någonsin kunnat hoppas på! Så förutom att jag fick visa upp allt jag virkat, fanns en färdig bok som de kunde bläddra lite i. Bättre PR är nog svårt att få! =)

Nu ska jag bara göra några småjusteringar och sedan kommer jag att lägga upp boken till försäljning.

8 kommentarer:

 1. Å vad glad jag blir för din skull! Det ska bli så kul att få se reportaget och den färdiga boken. Jag är så nyfken!

  Kram,

  Karin

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Grattis både till uppmärksamheten och boken - ser fram emot att kunna bläddra i den snart :)

  SvaraRadera
 3. Så kul! Nu blir du verkligen uppmärksammad - och hantverket också. vilken "flax" att du hade en bok att visa också. Den ser jag fram emot att få köpa framöver. Ha det gott i norr, önskar en f.d. Skellefte-bo.

  SvaraRadera
 4. Vilken dag!
  Måste ha varit en härlig känsla att bläddra i sin egen bok!

  SvaraRadera
 5. Vilken timing! Vad kul att även grejerna jag skickade hann komma i tid! Så otroligt roligt för dig! Jag tycker det ska bli jättekul att se både bok och repotage! Jag är så glad för din skull! :-)

  SvaraRadera
 6. Jätte fin o inspererande blogg. Undrar vad du använder för garn? Är nybörjare, men vill gärna lära mig! :)

  SvaraRadera
 7. Hej Cina!
  Jag använder oftast Svarta Fårets "Tilda" när jag virkar, ibland även ett garn som heter Catania. Jag använder en 3 mm virknål

  SvaraRadera
 8. Tack så jätte mycket för ditt svar!

  SvaraRadera