TITTA GÄRNA IN PÅ MIN VIRKSIDA VIRKOTEKET!

Klicka på bilden nedan.

Kontakt:

garnogott@live.se

onsdag 19 januari 2011

Smygtitt

Nu var det återigen länge sedan jag skrev nåt här... Jag har fullt upp på dagarna och kvällarna går mest åt till att bara slappna av.

Jag har, hur som helst, mest troligt bestämt mig för vad boken ska få heta. Vad tycks om "Virka sött"? Jag tänkte visa en liten bild som jag funderar att ha som framsida på boken. Jag tycker verkligen att min kompis har lyckats få sakerna att se smarriga ut!

Bilden är ganska liten men jag hoppas att det ändå syns vad den ska föreställa. =)


10 kommentarer:

 1. Åh, så mumsigt det ser ut! Den bilden kommer att locka många köpare av boken. Namnet är också tilltalande. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det låter jättebra! Åh vad kul att få göra en bok, jag går också och drömmer om att få göra det! Egentligen främst barnböcker, men nu när högen med egna mönster börjar växa till sig så finns naturligtvis drömmen om en virkbok där! Bilden är också jättefin! Det kommer att bli jättebra! Mvh/Lina

  SvaraRadera
 3. Till Lina:
  Vad roligt att du också vill ge ut en bok! Jag tycker absolut att du ska satsa och göra ett försök. Man har inget att förlora! (förutom nerlagd tid förståss =))

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vad roligt att du ger ut en bok - dina bakverk ser verkligen helt otroliga ut

  SvaraRadera
 5. UNDERBART!!! :D Skulle lätt köpa din bok :)

  SvaraRadera
 6. Gud vilka roliga bakverk. Jag har bara precis börjat nosa på denna djungel av mönster! När är boken färdig? Jag vill ha...... ;-)
  Ha det gott o lycka till!

  SvaraRadera
 7. ...hoppas verkligen boken hamnar i mina händer! Karin tipsa om bloggen, häftiga grejer du gör! /Veronica

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Hittade just till din blogg igår kväll. Vilken fantastisk inspirationskälla. Är jätteintresserad av att köpa din bok. När kommer den ut? Går den att förhandsbeställa?
  MVH Kristina Bohman
  kristina.bohman@telia.com

  SvaraRadera